BİTLİS / TATVAN - Atatürk Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda faaliyet gösteren Astronomi ve Uzay Gözlem Kulübü 1. Kurul toplantısı, kulüp danışman öğretmeni İbrahim Dindar tarafından gerçekleştirildi. Toplantı çerçevesinde astronomi çalışmasında kullanmak üzere teleskop, dürbün, zoom özellikli fotoğraf makinesi ve teorik çalışmalarda kullanılmak üzere sanal  gerçeklik gözlüğü öğrencilere tanıtıldı.Ayrıca temel Uzay hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Ara

Okul psikolojik danışmanımız Ayşegül MENGÜL tarafından tüm öğrencilerimize"Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı"semineri verildi

Kas

Okulumuzda faaliyet gösteren medeniyet ve değerler Kulübü öğrencileri geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli şairimiz Sezai Karakoç anısına pano düzenlemesi gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuzda faaliyet gösteren Medeniyet ve Değerler Kulübü kulüp danışmanı Muhammed Taha Şen Medeniyet ve Değerler Kulübü üyeleri ile insani yardım vakfı'nı ziyaret ettiler. Vakıf çalışmaları hakkında bilgi edindiler ve toplumsal farkındalık adına öğrencilerimiz büyük bir fayda gördüler.

Kas

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ahmet Kerem Demir yönetimindeki futbol takımımız Final lisesi ile yapılan karşılaşma sonucunda  6-2 lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Kas

Okulumuzda paydaş lise olan Atatürk mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğretmenleri ile voleybol turnuvası düzenlendi