BİTLİS / TATVAN - Atatürk Anadolu Lisesi

Ara

Tatvan Atatürk Anadolu Lisesi voleybol takımı, İl 1. olarak Van’da düzenlenen bölge müsabakalarına katılım sağlamıştır. Ayrıca Mardin Spor Lisesi, Muş Spor Lisesi ve Siirt Spor Lisesinin olduğu grupta, grup ikinciliğini elde ederek müsabakayı tamamlamıştır. Bu başarıda emeği olan okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Ahmet Kerem Demir'e ve takımımızı Van'da yalnız bırakmayan müdür yardımcımız sayın Murat Toprak'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammed Taha ŞEN ÇEDES "Çevreme Duyarlıyim Değerlerime Sahip Çıkıyorum." projesi kapsamında öğrencilerimiz ile beraber Ahlat Meydan Mezarlığına ve Ahlat Müzesine ziyaret gerçekleştirdiler.Gezi kapsamında planlama ve uygulama alanında yardımlarını esirgemeyen okul müdürümüz sayın Rahmetullah YAMAN başta olmak üzere İngilizce Ögretmenimiz Seda YAYLACIK ve Tarih Öğretmenimiz İbrahim DİNDAR'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencileri 5 haftalık "Nuri Pakdil Okuma Kampini" gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz 18 Ekim günü merhum Nuri Pakdil'in vefatının 4. yıldönümünde okulumuz konferans salonunda anma ve anlama programı yaptılar.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

100.Yılda 100 kitap hediyesi projesi kapsamında okulumuz Tatvan Atatürk Anadolu Lisesi bir grup öğrenci, öğretmenleri ve idarecileri ile birlikte yolcular köyüne bağlı Samanlı ve Ören mezrası ilkokulu öğrencilerine 300 kitap hediye etmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılının coşkuyla kutlandığı bu dönemde okulumuz Tatvan Atatürk Anadolu Lisesi yönetim ve öğrencileri ile birlikte kaligrafi gösterisi yaptı.

Ekm

Okulumuz Tatvan Atatürk Anadolu Lisesi,2023-2024 eğitim öğretim yılında Cumhuriyetimizin 100 Yılı'na binaen il düzeyinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'na katılım sağlayarak voleybolda il şampiyonu  olmuştur. Öğrencilerimizin başarısında büyük katkısı olan beden eğitimi öğretmenimiz Ahmet Kerem Demir'e ve okul yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100 Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuzun öğrencileri, Mevlid-i Nebi haftasında Tatvan ilçe müftülüğüne bağlı Bilal-i Habeşi camiinde sergilenen "Hz. Peygamberimizin Hayatını Kronolojik Anlamda Anlatan" maket sergisine katıldılar. Etkinliği düzenleyen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Muhammed Taha ŞEN hocamıza teşekkür ederiz.

Okul kız voleybol takımımız turnuvada boy gösterdi.

OKULUMUZ GAZETESİNİN 2. SAYISI YAYINDA

Nis

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifresiyle erişebilir.

Mrt

Konuğumuz Bitlis Eren Üniversitesi İslami ilimler fakültesi öğretim üyesi Muhammed Zahid kuldaş öğrencilerimizle sohbet etti. Hocamızın güncel problemlere çözüm getiren akıcı sohbeti sonrası soru cevap etkinliği düzenlendi. Bu güzel sohbetinden dolayı hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okulumuzda Öğrenci Buluşmaları etkinliği düzenleyen Medeniyet ve Değerler Kulübü ile Astronomi ve Uzay Gözlem Kulüplerine teşekkürlerimizi bir borç biliriz.