BİTLİS / TATVAN - Atatürk Anadolu Lisesi

Atatürk Anadolu Lisesi

Adres
FATİH MAH. BELEDİYE CAD. TATVAN ATATÜRK ANADOLU LISESI BLOK NO 3 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan başta iyi insan olmayı hedefleyen edepli ahlaklı başarılı ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Sportif faaliyetler: 4 öğrencimiz güreşte il birincisi. 2 öğrencimiz de güreşte bölge 1.si olmuşlardır.
Şehiriçi Minibuslerle ulaşım sağlanmaktadır.(10 dk bir)
yok
Fatih mah. Belediye Cad.No:3 Tatvan/Bitlis
İl merkezine uzaklığı:23 km İlçe mezkezine uzaklık:3 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2022-2021 Eğitim öğretim yılında açılmış olup henüz mezun öğrenci vermemiştir.
Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını verecektir.
Sportif Etkinlikler
Volebol.Futbol ve güreş takımlarımız ilçe,il ve bölge yarışmalarına katılmaktadır.
Proje Çalışmaları
2021-2022 Eğitim öğretim yılında Tübitak projelerine 2 projeyle başvuru yapılmıştır.
Diğer Hususlar
Okulumuz 2020-2021 Eğitim öğretim yılında Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında yeni açılmış bir okul olup aynı binayı paylaşmaktadır.